Teška nesreća u Pokupskom: Vozač motora pao i poginuo

3 godina,8 mjeseci ago - 17 rujna 2018, 24sata
Teška nesreća u Pokupskom: Vozač motora pao i poginuo
Zbog nesreće i očevida promet je bio prekinut više od tri sata. Neslužbeno doznajemo da je muškarac imao 34 godine te da je vozio enduro motocikl

Bez kacige je muškarac vozio motocikl i na mostu između Pokupskog i Slatine Pokupske pao s njega. Kotačem je vjerojatno zahvatio rubni kamen, a pri padu je na mjestu preminuo oko 17.15 sati. Zbog nesreće i očevida promet je bio prekinut više od tri sata. Neslužbeno doznajemo da je muškarac imao 34 godine te da je vozio enduro motocikl, kako su susjedi rekli, 'onaj kojim se može voziti i izvan asfalta'.

U Slavonskom Brodu motociklist teško ozlijeđen

Motociklist (62) iz Srbije teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju oko 15.30 sati na 196. kilometru južnog kolničkog traka autoceste Bregana-Lipovac kod Brodskog Stupnika.

Kako doznajemo u PU brodsko-posavskoj, motociklist je iz još neutvrđenog uzroka sletio sa kolnika, na motociklu je bio sam.

Zadobio je teške ozljede i vozilom Hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život i zadržan je na liječenju. Očevid je u tijeku.

Support Ukraine