Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta

4 years,5 months ago - 11 studenoga 2019, 24sata
Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta
Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet u Omišu je nešto prije 14 sati u subotu ubijen muškarac. Navodno je muškarac na motoru pucao u muškarca koji je bio u automobilu...

Nešto prije 14 sati u subotu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet je ubijen jedan muškarac, potvrdila nam je policija.

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada je došao muškarac na motoru i upucao ga. Nakon toga je pobjegao.Ubijen je 38-godišnji K.F., a policija intenzivno traga za ubojicom.

Navodno je sa žrtvom bila i djevojka, a ubojstvo se dogodilo u trenutku kada su stali na proširenje ceste kako bi pojeli hranu iz fast fooda. Zločin je počinjen samo u blizini kuća, a šokirani susjedi su se odmah zatvorili u  svoje domove. Rijetki od njih koji su htjeli davati izjave kažu kako su čuli da je djevojka vrištala. 

Omišani kažu da su čuli jedan hitac. 

Na mjesto događaja stigla je hitna pomoć i policija te ogradila mjesto ubojstva. Obaviješteno je i državno odvjetništvo. Obavit će očevid i utvrditi okolnosti.

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet navodno je bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

- Mogu Vas izvijestiti da je u 14 sati policija primila dojavu o smrtnom slučaju u vozilu. Izlaskom na mjesto događaja i dolaskom Hitne medicinske pomoći potvrđeno je ubojstvo 38-godišnjaka, koji je na mjestu preminuo. Mjesto događaja je osigurano, izvijestili smo nadležno županijsko državno odvjetništvo. U pripremi su očevidne radnje. Što se tiče drugih detalja samog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje. Postoji tajna mjesta događaja, odnosno krim istraživanja. Što se tiče počinitelja, on je zasad nepoznat. Na mjesto događaja dolazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika - rekao je Ivica Buzov, voditelj Službe općeg kriminaliteta Pu splitsko-dalmatinske.

Support Ukraine