Ulovili recidivista: Kaznili ga s 22.000 kn i oduzeli mu vozačku

3 years,10 months ago - 17 lipnja 2020, 24sata
Ulovili recidivista: Kaznili ga s 22.000 kn i oduzeli mu vozačku
Utvrđeno je kako motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom kategorije A1, kao i da motocikl kojim upravlja nije registriran i osiguran

U ponedjeljak 15. lipnja oko 11.40 sati riječka je prometna policija na području naselja Marčelji u Viškovu zaustavila motocikl marke PGO bez registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 20-godišnji muškarac.

Utvrđeno je kako motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom kategorije A1, kao i da motocikl kojim upravlja nije registriran i osiguran. Također je utvrđeno da je i 24. travnja ove godine na području Rijeke zatečen u počinjenju istovrsnih prometnih prekršaja za što je već prijavljen. Odmah je uhićen i priveden u službene prostorije.

Po završetku istrage zbog počinjenja prekršaja zaradio je optužni prijedlog kao i novčanu kaznu u iznosu od 22.000 kuna. Uz to zabranjeno mu je upravljanje kategorijom A1 u trajanju od tri mjeseca, a doveden je i na Prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda u Rijeci.

Support Ukraine