Auto u Zagrebu sletio s mosta u kanal: 'Ispod je bio i slupani bicikl, nije baš ugodno'

2 years,1 month ago - 11 ožujka 2022, 24sata
Auto u Zagrebu sletio s mosta u kanal: 'Ispod je bio i slupani bicikl, nije baš ugodno'
Prvo nisam ni shvatila što se događa, ali sam vidjela da se tamo skupljaju ljudi. Ne razumijem kako je tako mali auto uspio probiti ogradu, priča nam čitateljica koja se zatekla na mjestu nesreće

U Zagrebu je u četvrtak nešto prije 11 sati prijepodne došlo do prometne nesreće u kojoj je, prema fotografijama čitateljice, jedno vozilo završilo u kanalu.

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći kod okretišta Dubec oko 11 sati u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, od kojih je jedno sletjelo u kanal. Kako dodaju, prema prvim informacijama nema ozlijeđenih te je nastala samo materijalna šteta.

 Probio je ogradu i propao dolje. Prvo nisam ni shvatila što se događa, ali sam vidjela da se tamo skupljaju ljudi. Vrlo neugodno, hodate i odjednom ugledate dolje čovjeka kako mahnito hoda oko razbijenog auta, možda je to vozač - rekla nam je čitateljica koja je snimila video.

Naš reporter također je na lokaciji.

Čitateljica kaže kako je vidjela i slupani bicikl.

- Tu je prije tekao potok. Ispod je i slupani bicikl, ali mislim da je on tu bio i prije nesreće. Ljudi koji su došli prije mene pričaju da vozač navodno nije ozlijeđen. Policiju nisam vidjela, samo Hitnu - dodaje.

Support Ukraine