POTJERE Vukovarka je oštetila pet auta, ulaz u bolnicu i lakše ozlijedila dva policajca

1 year,10 months ago - 2 lipnja 2022, 24sata
POTJERE Vukovarka je oštetila pet auta, ulaz u bolnicu i lakše ozlijedila dva policajca
Nakon uhićenja, policija je ustanovila da auto kojim je Vukovarka bježala nije njen. Tijekom potjere je napravila veliku materijalnu štetu, a završila je u bolnici čiji je ulaz oštetila

Vukovarka (51) koja je bježala policiji te oštetila policijski auto, uhićena je i odvedena na ispitivanje. Policija je objavila detalje kaosa koji je vozačica uzrokovala. U svom bijegu prekršila je više prometnih propisa, a na kraju je završila u bolnici čiji je ulaz oštetila.

- Bježala im je pa stala kod bolnice gdje su je izvukli iz auta. Derala se da nije ništa kriva i opirala policajcima, jedva su je ubacili u kombi - ispričao nam je čitatelj o drami koja se odvijala u srijedu u Vukovaru oko podneva.

Oštetila pet auta
Kako je objavila policija, Vukovarka je vozila auto koji nije u njezinom vlasništvu, u bijegu od policije oštetila je pet osobnih automobila i ulaz u Nacionalnu memorijalnu bolnicu. Pritom su lakše ozlijeđena dva policajca.

Pogledajte video privođenja:

Završila u bolnici
Ženu su uhvatili kod bolnice u Županijskoj ulici.

Policija je objavila da je u kratkom vremenskom razdoblju počinila više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nakon čega je u ulici Ivana Gundulića primjenom sredstava prisile spriječena u daljnjem činjenju prekršaja.

Vozačici je pružena liječnička pomoć u Nacionalnom memorijalnoj bolnici u Vukovaru kao i dvojici policijskih službenika, nakon čega je vozačica zadržana na daljnjem liječenju. Policijska uprava vukovarska srijemska nastavlja sa kriminalističkim istraživanjem.

Support Ukraine