Vlasnik: Ma lako za auto, svake godine izađe neki novi model...

4 years,4 months ago - 4 prosinca 2019, 24sata
Vlasnik: Ma lako za auto, svake godine izađe neki novi model...
Nije mi nitko prijetio. Jer da je, odmah bih ga prijavio policiji. Ima tu puno kamera pa će valjda dečki vidjeti o čemu se radi, rekao nam je Mato Senjak, vlasnik automobila koji je izgorio na Laništu u utorak

Stanovnike Laništa u Novom Zagrebu u utorak u noći probudio je prasak.

Nedugo nakon toga skupocjeni Mercedes pretvorio se u buktinju.

- Mislili smo da je eksplozija. Izašao sam i vidio auto u plamenu. Vatra se širila i na susjedni auto - rekao nam je čitatelj koji je snimio video.

Vatrogasci su nam rekli da nije bilo ozlijeđenih.

- Na teren smo izašli u 1.51 sati. Vatra se iz automobila proširila i na susjedni koji je bio parkiran do njega. Nije bilo ozlijeđenih, ali oštećena su oba auta - rekli su nam iz Javne vatrogasne postaje Zagreb.

'Ima puno kamera, dečki će vidjeti o čemu se radi'

Vlasnik automobila je Mato Senjak zvani Matan, vlasnik hotela Galerija u Blatu.

- Nije mi nitko prijetio. Jer da je, odmah bih ga prijavio policiji. Rade očevid, još ne znam kako se auto zapalio. Glavno da nitko nije stradao. Lako za auto, svake godine izlazi novi model. Ovaj je star tri godine - rekao nam je vlasnik zapaljenog auta.

- Bilo bi neumjesno reći je li ga netko namjerno zapalio ili ne. Ima tu puno kamera pa će valjda dečki vidjeti o čemu se radi. Nisam vidio kako gori, policija me probudila.

Požar na Laništu: 'Čule su se eksplozije, Mercedes je planuo'

Oko 2 ujutro sam čuo eksploziju. Nisam bio siguran jeli to bila eksplozivna naprava ili pucanje guma od automobila, no kako je ubrzo uslijedila druga eksplozija, ustao sam se i vidio auto u plamenu, kaže naš čitatelj

U noći na utorak, na Laništu između dvije stanarske zgrade, izgorio je skupocjeni Mercedes.

- Oko 2 ujutro sam čuo eksploziju. Nisam bio siguran jeli to bila ekspozivna naprava ili pucanje guma od automobila, no kako je ubrzo usljedila druga eksplozija, ustao sam se i vidio automobil koji je bio zahvaćen velikim plamenom. Vatra se širila i na susjedni automobil - rekao nam je čitatelj koji nam je poslao video.

Stanovnike obližnjih zgrada probudio je požar.

- Bio sam doma u krevetu i čuo sam da je nešto puklo. Izašao sam van i imao što vidjeti, auto je bio u plamenu i stvarno se jako dimilo - rekao nam je jedan od čitatelja koji nam je poslao fotografije.

Vatrogasci: Vatra se proširila na susjedni auto

Čitatelji su nam rekli kako su vatrogasci stvarno bili brzi, ali autu više nije bilo spasa.

- Na teren smo izašli u 1.51 sati. Vatra se iz automobila proširila i na susjedni koji je bio parkiran do njega. Nije bilo ozlijeđenih, ali oštećena su oba auta - rekli su nam iz Javne vatrogasne postaje Zagreb.

Support Ukraine