Zabio se u prikolicu kukuruza: "Srećom pa ga nije zatrpao"

5 years,6 months ago - 2 listopada 2018, 24sata
Zabio se u prikolicu kukuruza: "Srećom pa ga nije zatrpao"
Automobil se zaletio u jednu od prikolicu. Od siline udarca prikolica se prevrnula, a vrata su se otvorila te se kukuruz rasuo i zatrpao cestu. Kako vozač auta nije mogao sam izaći, vatrogasci su rezali lim

Bio je u šoku, rekli su očevici sudara automobila i traktora s prikolicama u Jakšiću kraj Požege. Nakon sudara vozač ­­ostao je zarobljen u autu.

Vozač Škode Octavije požeških registracija vozio se u ponedjeljak oko 14 sati iz smjera Požege prema Jakšiću. U jednom trenutku je iz neutvrđenog razloga prešao u suprotnu stranu, a upravo je tad naišao traktor s dvije prikolice pune kukuruza. Kad je vozač traktora vidio da mu u susret dolazi automobil, pokušao je izbjeći sudar, no nije uspio. Automobil se zaletio u jednu od prikolica. Od siline udarca prikolica se prevrnula, a vrata su se otvorila te se kukuruz rasuo i zatrpao cestu, piše Požega.eu.

- Samo čudom je ostao živ. Nakon što su se sudarili, vozač automobila  je ostao zarobljen. Bio je u šoku. Ubrzo su stigli vatrogasci i Hitna pomoć - rekli su svjedoci. Kako vozač auta nije mogao sam izaći, vatrogasci su rezali lim kako bi ga izvukli. Bio je pri svijesti. Zatim su ga liječnici imobilizirali, provjerili u kakvom je stanju i stavili u nosila.

Hitna pomoć prevezla ga je u opću županijsku bolnicu u Požegi, u kojoj su mu utvrdili teške ozljede.

Cesta je bila blokirana

Policija je zbog nesreće i očevida na državnoj cesti između Jakšića i Svetinja zatvorila promet pa su vozači išli obilaznim putem lokalnim cestama. Očevid je trajao do kasnih popodnevnih sati, a policija će utvrditi je li vozaču pozlilo u vožnji ili ga je nešto omelo.

Support Ukraine