Pijan izletio s ceste u Karlovcu i zabio se u parkirani automobil, suputnik (49) teško ozlijeđen

6 months,2 weeks ago - 10 listopada 2023, 24sata
Pijan izletio s ceste u Karlovcu i zabio se u parkirani automobil, suputnik (49) teško ozlijeđen
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 49-godišnji putnik, a očevidom su utvrdili da vozač i putnik nisu bili vezani. Kazna čeka i vlasnicu nepropisno parkiranog auta u koji se vozač zabio

U teškoj nesreći u karlovačkom naselju Šišljavić sinoć je oko 20.50 sati teško ozlijeđen muđškarac (42). On je sa 2,58 promila vozio auto prije stjecanja prava na upravljanje. Nije se kretao sredinom obilježene trake, već je skrenuo u desno na nogostup i nastavio vožnju te tom prilikom udario u nepropisno parkirani automobil. 

Od siline udara njegov auto odbio se natrag na kolnik, dok  je drugi automobil odbačen van nogostupa u metalnu ogradu

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 49-godišnji putnik, a promet navedenom cestom bio je u prekidu do 23,09 sati.

Očevidom je utvrđeno da vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama kao i 37-godišnja vlasnica vozila zbog nepropisnog parkiranja.

Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, izvijestila je u utorak policija.

Teška prometna nesreća kod Bilica: U sudaru automobila i motocikla poginuo je čovjek

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobni automobil i motocikl u kojoj je jedna osoba smrtno stradala

Iz Policijske uprave šibensko-kninske priopćili su kako je jedan čovjek smrtno stradao u prometnoj nesreći oko 13.25 sati na državnoj cesti D-33 između Tromilje i Bilica.

- U prometnoj nesreći sudjelovali su osobni automobil i motocikl u kojoj je jedna osoba smrtno stradala - izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić.

Muškarac poginuo u prevrtanju traktora u šumi kod Požege

Na mjestu nesreće još traje očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti tragičnog događaja, dodaju iz PU požeško-slavonske

Jedna je osoba smrtno stradala u nesreći u utorak poslijepodne kod mjesta Novo Selo, kod Požege, potvrdila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila oko 16,30 sati.  Prema prvim podacima u nesreći je poginuo 40-godišnji muškarac. Policija navodi da je 40-godišnjak smrtno stradao uslijed prevrtanja traktora na šumskom putu, nedaleko mjesnog groblja u Novom Selu.

Na mjestu nesreće još traje očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti tragičnog događaja, dodaju iz PU požeško-slavonske.

Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Jedan mrtav u naletu kamiona na kombi, kolona 6 km

U prometnoj nesreći smrtno je stradao pješak, a policija provodi očevid

U teškoj prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici u utorak poslijepodne poginuo je pješak, javlja policija.

- Danas oko 14.18 sati na autocesti A3 između izlaza za zračnu luku i čvora Kosnica dogodila se prometna nesreća između teretnog vozila i pješaka - navode iz policije. 

Očevid je u tijeku, nakon kojeg će biti poznato više detalja o samoj nesreći. 

Uznemirujuća snimka čitatelja, koju nećemo objaviti, pokazuje kako je kamion naletio na kombi. 

Zbog nesreće je nastala i velika gužva u smjeru Lipovca. 

Zbog prometne nesreće na 31.+600 km zagrebačke obilaznice (A3) između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjeru Lipovca kolona je oko 6 km, javlja HAK.

Support Ukraine