Autom usmrtio pjevača, vozio dvostruko brže od dopuštenog

4 years,1 month ago - 9 ožujka 2020, 24sata
Autom usmrtio pjevača, vozio dvostruko brže od dopuštenog
Vozač koji je kod Dugopolja početkom ožujka upravljao Passatom te se zabio u nadolazeći automobil i usmrtio drugog vozača vozio je, kažu neslužbene informacije, dvostruko brže od dopuštene brzine...

Vozač VW Passata koji je prije nekoliko dana izazvao tešku prometnu nesreću kod Dugopolja u kojoj je poginuo muškarac, po prvim neslužbenim informacijama, vozio je najmanje 115 kilometara na sat, što je dvostruko više od dozvoljene brzine na tom dijelu prometnice. 

Podsjetimo, Vozač Volkswagen Passata, koji je vozio iz smjera Koprivna u smjeru Dugopolja, u Ulici Domovinskog rata prešao je u suprotni trak i ravno udario u Suzuki Vitaru kojom je upravljao Igor Nešić (29), pjevač benda 'Smile'.

U strašnom frontalnom sudaru dva automobila u srijedu oko 00.40 sati poginuo je Nešić, a vozač i putnik iz drugog vozila teško su ozlijeđeni.

Još se čekaju rezultati toksikološkog vještačenja krvi kako bi se vidjelo je li vozač Passata bio pod utjecajem alkohola ili narkotika. On se i dalje nalazi u bolnici, u jako teškom stanju i životno ugrožen.

Support Ukraine