Dugopolje: Jedan mrtav, jedan kritično u stravičnoj nesreći

4 years,1 month ago - 4 ožujka 2020, 24sata
Dugopolje: Jedan mrtav, jedan kritično u stravičnoj nesreći
U teškoj prometnoj nesreći preminuo je 29-godišnjak, muškarac (32) je kritično, dok je 35-godišnjak teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti. Vatrogasci su rezali lim gotovo sat vremena

U Ulici Domovinskog rata u Dugopolju, nedaleko od velikog skladišta Konzuma, oko 45 minuta iza ponoći, u teškoj prometnoj nesreći preminuo je 29-godišnjak, dvoje ljudi je teško ozlijeđeno i prevezli su ih u KBC Split. Sudarila su se dva automobila - Volkswagen Passat te Suzuki Vitara - život je izgubio 29-godišnjak, dok je 32-godišnjak s teškim ozljedama, u kritičnom stanju, prebačen u splitsku bolnicu. Treća osoba od 35 godina je zadobila teške ozljede no nije životno ugrožena.

Vatrogasci sat vremena rezali lim

Kako su automobili od siline udara bili potpuno smrskani prednjim dijelom auta, zbog čega se zasad pretpostavlja da je riječ o frontalnom sudaru, vatrogascima je trebalo gotovo sat vremena da izrežu limariju i izvuku preminulog iz automobila.

Naime, nakon udara automobili su ‘odletjeli’ gotovo sto metara jedan od drugog, a krhotina je bilo posvuda okolo mjesta nesreće. Očevid je trajao do četiri ujutro, a osim policije na teren je bilo i Županijsko državno odvjetništvo.

Support Ukraine