BiH mediji: Zoran Mamić vozio ukradeni skupocjeni Mercedes, policija mu ga zaplijenila

1 year,2 months ago - 6 ožujka 2023, Vecernji list
BiH mediji: Zoran Mamić vozio ukradeni skupocjeni Mercedes, policija mu ga zaplijenila
Mercedes Benz AMG GT 63 S bio je na meti europskih istražitelja zbog sumnje da je ukraden na području Europske unije. Pretpostavlja se da je Zoran Mamić bio žrtva nekog od preprodavača automobila.

Zoran Mamić, bivši trener i sportski direktor Dinama, koji se s bratom Zdravkom nalazi u Hercegovini jer se skriva od hrvatskog pravosuđa je ostao bez Mercedesa vrijednog 135 tisuća eura.

Hercegovina.info piše da je Mercedes Benz AMG GT 63 S bio je na meti europskih istražitelja zbog sumnje da je ukraden na području Europske unije. Pretpostavlja se da je Zoran Mamić bio žrtva nekog od preprodavača automobila.

Nakon što je raspisana potraga, vozilo je proneđeno u Mostaru u ulici u kojoj je prijavljen Zoran Mamić. Vozilo je uzeto od ženske osobe koja ga je vozila, a pretpostavlja se da je riječ o Senki Mandić, trećoj supruzi mlađeg Mamića s kojom ima i kćer.

Navedeni Mercedes ima 639 konjskih snaga, a stoji oko 135 tisuća eura.

Ovo je Mercedes koji su u BiH zaplijenili bjeguncu Mamiću?

Izgleda da je Mamić mlađi bio žrtva nekog od preprodavača koji se bave trgovinom automobila, a kupca ovog skupocjenog Mercedesa sumnjivog porijekla pronašao je upravo u njemu, piše Hercegovina.info

Zoran Mamić trenutno je s bratom Zdravkom u u Hercegovini u bijegu od hrvatskog pravosuđa nakon što su pravomoćno osuđeni zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Portal Hercegovina.info javlja kako je mlađi Mamić u BiH ostao bez skupocjenog Mercedesa.

- Izgleda da je Mamić mlađi bio žrtva nekog od preprodavača koji se bave trgovinom automobila, a kupca ovog skupocjenog Mercedesa sumnjivog porijekla pronašao je upravo u njemu - piše portal.

Pixsell je objavio fotografije Mercedesa kojeg je navodno policija zaplijenila mlađem bjeguncu Mamiću.

Vozilo je pronađeno 1. ožujka u Mostaru u ulici Kardinala Stepinca, kod zgrade 'Milke', na kojoj je prijavljen mlađi brat bjegunac. Vozila ga je ženska osoba, piše portal.

Support Ukraine