Citroën C3 Aircross je hit u Europi, a u Hrvatskoj se nudi po akcijskoj cijeni

5 years,7 months ago - 25 kolovoza 2018, IndexHR
Citroën C3 Aircross je hit u Europi, a u Hrvatskoj se nudi po akcijskoj cijeni
U MANJE od godinu dana maleni crossover se etablirao kao drugi najprodavaniji model tvrtke, ali i jedan od najprodavanijih modela u segmentu.

Samo deset mjeseci nakon lansiranja, C3 Aircross ostvario je 100.000 prodanih vozila, čim eje se pozicionirao kao drugi najprodavanii model tvrtke, odmah iza C3. Stoga ne čudi što citroen ruši prodajne rekorde u Europi, a vrlo je popularan i u Hrvatskoj.

Citroën ga hrvatskim kupcima nudi u ljetnoj ponudi, gdje uz posebne ponude Citroën Financiranja nudi uštede do 11.500 kn. Ponuda se odnosi na razine opremljenosti Feel i Shine, s dizelskim BlueHDi 100 te benzinskim PureTech 110 motorom.

Kupci fizičke i pravne osobe imaju mogućnost kupiti Citroën C3 Aircross po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0% kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca uz Citroën financiranje. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju policu obveznog i kasko osiguranja za prvu godinu korištenja.

Dodatno, kupci fizičke osobe imaju mogućnost kupovine putem kredita uz 3% fiksne kamate na rok do 84 mjeseci uz Citroën financiranje. U ovoj ponudi kupci na poklon dobivaju 5 godina jamstva/80.000 km.

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroën C3  Aircross na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek koji nudi niz pogodnosti u održavanju u mreži ovlaštenih servisa.

Support Ukraine