Citroen C3 Aircross stigao u salone

6 years,4 months ago - 7 prosinca 2017, IndexHR
Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross
KOMPAKTNI crossover iz Citroena i svojevrsni nasljednik popularnog C3 Picassa, model C3 Aircross stigao je na hrvatsko tržište.

Dolaskom još jednog SUV modela francuski proizvođač učvrstio je svoju poziciju na tržištu gdje će ubuduće biti prepoznat po vrlo atraktivnim modelima brojnih mogućnosti personalizacije. U konkretnom slučaju nudi se čak 85 kombinacija vanjskog i pet kombinacija unutarnjeg uređenja.

Uz poznatu gamu motora nudi Grip Control i Hill Assist Descent sustave kojima je olakšana vožnja nakon silaska s asfalta. Ukupno je dostupno čak 12 sustava za pomoć u vožnji, kao što su head-up display i četiri tehnologije za povezivost, primjerice bežično punjenje za pametni telefon.

Na hrvatskom tržištu u ponudi su tri razine opremljenosti: Live, Feel i Shine. Od motora su na raspolaganju benzinski motori PureTech 82 i PureTech 110 S&S, te dizelski BlueHDi 100 i BlueHDi 120 S&S.

Tijekom dana otvorenih vrata u Citroenovim salonima model se predstavlja hrvatskim kupcima. Znajte i kako je u prosincu u ponudi s 0 % kamata na tri rate uz Citroen financiranje na financijski leasing, a svi kupci na poklon dobivaju i četiri zimske gume.

Početna cijena benzinske izvedbe Live PureTech 82 je 112.900 kn, dok početna cijena dizelske izvedbe Feel BlueHDi 100 iznosi 134.900 kn.

Support Ukraine