Dacia Duster Extreme je stigao: Omiljeni terenac sada je još atraktivniji

2 years,3 months ago - 14 siječnja 2022, tportal
Dacia Duster Extreme
Dacia Duster Extreme
Baš kao inačica Prestige po čijem je uzoru nastao, Duster Extreme može se pohvaliti ekskluzivnim dizajnom i bogatom opremom, a kreće po cijeni od 136.900 kn

Novi posebni model Dacia Duster Extreme karakterizira ekskluzivan izgled i brojni detalji udobnosti, a sam model dostupan je u Hrvatskoj već sada. Ono što će mnoge zanimati je i njegova cijena, koja je naravno u skladu s inače pristupačnim cijenama ove marke.

Naime, Cijena posebnog izdanja Dacije Duster Extreme, opremljenog dvogorivnim motorom na benzin i plin ECO-G 100, počinje od 136.900 kn.

Vanjski dizjan ovog atraktivnog SUV modela protkan je narančastim umetcima na prednjoj maski, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivni crni aluminijski naplatci, a radi se o 17-colnim alu felgama Tergan u crnoj boji za sve verzije. Dimenzije guma su 215/60R17.

Inače, vanjska boja je siva, koja je dostupna samo za posebno izdanje do ljeta 2022.

Što se unutrašnjosti tiče, narančasti detalji dominiraju i u kabini: presvlake sjedala od tkanine dodatno su naglašene narančastim šavovima, dok su zračni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narančastim umetcima.

Duster Extreme uključuje sve serijske značajke inačice Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijski sustav Media Nav Evolution s 8-inčnim dodirnim zaslonom, povišenu središnju konzolu s dvama dodatnim USB priključcima za putnike na stražnjoj klupi), ali i više od toga: posebno izdanje dostupno je s karticom za otključavanje vozila bez ključa i sustavom kamera za prikaz iz više kutova.

Što se cijena tiče, one se kreću za model Duster Extreme ECO-G 100 sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i pogonom 4x2 od spomenutih 136.900 kn. Duster Extreme TCe 150 s EDC automatskim mjenjačem s dvije spojke i pogonom 4x2 kreće od 169.400 kn. Model Duster Extreme Blue dCi 115 sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i pogonom 4x4 kreće od 175.400 kn.

Support Ukraine