Divljak Adrian i cura fotkali se s oružjem kraj BMW-a Joška Keruma, sad su dobili prijavu

3 years,2 months ago - 18 veljače 2021, 24sata
Divljak Adrian i cura fotkali se s oružjem kraj BMW-a Joška Keruma, sad su dobili prijavu
Stajali su uz njegov automobil, a u rukama su imali puške.

Nakon što su fotografije preplavile internet aktivirala se policija i privela ih, a istragom su policajci zaključili da su prekršili dva zakona

Želja za što većim brojem klikova dovela je pred splitski Prekršajni sud svakako najutjecajni splitski influenserski par, Adriana Petričevića, poznatog po ludiranju splitskim ulicama te njegovu dragu Elu Jerković. Policija je ustanovila da su prekršajno odgovorni zbog poziranja s oružjem kraj ekstra prerađenog i nabrijanog BMW-a Joška Keruma, sina Željka Keruma, javlja Dalmatinski portal.

Fotografije su osvanule na društvenim mrežama, objavili su ih portali, a onda se aktivirala i policija te privela mladi par na krim istraživanje, piše Dalmatinski portal. Svakako cijeneći ozbiljnost prekršaja, predala ih je na milost Prekršajnog suda u Splitu. Kako doznajemo od branitelja Marija Vukovića, sudac nije našao osnove za zadržavanjem u zatvoru na Bilicama, što je tražila policija pa su pušteni da se brane sa slobode. 

Policija je potvrdila da je istraživanje završeno i da su 21-godišnjak i 25-godišnjakinja ostvarili obilježje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Support Ukraine