Hyundai ima kandidata za titulu najljepšeg: Pogledajte novi Santa Fe

6 years,2 months ago - 9 veljače 2018, IndexHR
Hyundai ima kandidata za titulu najljepšeg: Pogledajte novi Santa Fe
U KOREJI već odavno ne rade dosadne automobile, a ponekad čak i uhvate konkurenciju na spavanju. Za novo iznenađenje pobrinuo se Santa Fe.

Iako su na tržište malih crossovera stigli s vremenskim zaostatkom, Kona je već pri startu ostavila itekakav trag. A dolazak nove generacije većeg modela Santa Fe je dokaz da to nije bila slučajnost. Korejci su izgleda našli dobitnu formulu u pogledu stvaranja vizualnog identiteta u crossover ponudi, pa će tako Santa Fe u svakom pogledu zasjeniti prethodnika, ali i mnoge rivale.

Iako je od svojeg predstavljanja Range Rover Evoque po mišljenju mnogih najljepši SUV na svijetu, već je prva fotografija korejskog aduta zatresla stolicu na kojoj starosjedilac dremucka. Što je najbolje, jednako povoljan dojam nastavlja se i u kabini. Hyundai jamči premium kvalitetu i prvoklasnu prostranost, a ne izostaju niti najnapredniji sustavi asistencije. Zadrži li fer razinu cijene, mogli bismo dobiti novi bestseler.

4770 mm dugačak i 1890 mm širok korejski SUV donosi i rast dimenzija, a doba sazrijevanja bilježi i ponuda motora. Dvolitreni benzinac i dizelaš označit će start ponude, kao i osam-stupanjska automatika. Santa Fe je i prvi Hyundai sa HTRAC pogonom na sve kotače, koji se aktivno prilagođava izabranom stilu vožnje.

Support Ukraine