Isporuke od veljače: Teslin konfigurator dostupan na hrvatskom - provjerite cijene!

2 godina,2 mjeseci ago - 17 studenoga 2020, JutarnjiList
Isporuke od veljače: Teslin konfigurator dostupan na hrvatskom - provjerite cijene!
Od danas je Teslin konfigurator dostupan i na hrvatskom jeziku, poznate su cijene, a otvoren je i "pop-up store" u Zagrebu

Došao je i taj dan! I pritom ne mislimo na petak 13. , već na dan kada je Teslin konfigurator dostupan na hrvatskom jeziku, što znači da će svi ljubitelji Tesle od danas moći konfigurirati svoje primjerke, otkriti točne cijene, ali i naručiti svoje modele. Naime, mi smo posjetili konfigurator, iskonfigurirali Model 3 u lijepoj sivoj boji sa crnim interijerom i sa Autopilotom, a na kraju konfiguratora stoji obavijest kako je procijenjena isporuka u veljači. Uz to, moguće je odmah dobiti i izračune leasinga što bi moglo biti posebno korisno zainteresiranim kupcima. 

Iz Tesle su objavili i kako je od danas otvoren i "pop-up store" u Avenue Mallu gdje je moguće razgledati Model 3 uživo te pritom popričati sa stručnjacima iz Tesle. Uskoro možemo očekivati i pravi salon, ali i servis.

Početna cijena za Model 3 Standard Range Plus kreće od 327.490 kuna, a uz leasing je moguće otplaćivati isti mjesečnom ratom od 4,146 kuna (financijski leasing na 60 mjeseci sa početnom uplatom od 98.247 kuna). Na konfiguratoru je moguće i dobiti izraćune uštede u odnosu na klasične benzince i dizelaše, a sve što trebate jest upisati vašu godišnju kilometražu. Da ne dužimo, najbolje je da stranicu pogledate sami te se poigrate sa konfiguratorima te doznate kolika bi bila cijena modela koji vas zanima. 

Support Ukraine