Kaos u prometu: Zatvorili su A1 između Sv. Roka i Posedarja, ne može se ni preko Krčkog mosta

1 year,2 months ago - 23 siječnja 2023, 24sata
Kaos u prometu: Zatvorili su A1 između Sv. Roka i Posedarja, ne može se ni preko Krčkog mosta
Oko 1500 domaćinstava na području Karlovačke županije jutros je bez struje. U prekidu su trajektne i katamaranske linije

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci ili Istri i obrnuto trenutno nema slobodnog cestovnog pravca, javlja HAK.

Promet je dopušten samo za osobna vozila: autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranskom magistralom (DC8) između Senja i Karlobaga, riječkom obilaznicom (A7) Škurinje-Orehovica, državnom cestom Gospić-Karlobag (DC25), državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovačk (DC54) i Paški most.

U većem dijelu unutrašnjosti, Lici i Gorskom kotaru otežano se vozi zbog snijega, a moguća je i poledica. Zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici, na sjeverozapadu Hrvatske, javlja HAK te upozorava vozače da ako je moguće odgode putovanje.

U priobalju puše bura s olujnim i orkanskim udarima.

Pomorski promet
U prekidu su: 

- trajektne linije: Sućuraj - Drvenik, Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Stinica-Mišnjak, Sumartin-Makarska, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik, Orebić-Dominče.

- katamaranske linije: Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Korčula-Hvar-Split, Pula-Zadar, Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Ubli-Korčula-Dubrovnik, Dubrovnik-Šipan-Mljet.

Dio Karlovačke županije bez struje
Oko 1500 domaćinstava jutros je bez struje, doznaje Radio Mrežnica. 

Radi se o području Duge Rese i dugoreškog prstena, Vojniću, potom dijelovi Ozlja…

- Jedan dio Karlovačke županije bez struje, dalekovodi ispadaju - stoji u objavi Radio Mrežnice.

Karlovac trenutno bilježi 20 centimetara snježnog pokrivača, a samo tijekom noći palo je 13 centimetara snijega. 

Support Ukraine