Kia produžila važenje jamstva za vrijeme pandemije COVID-19

3 years,11 months ago - 13 travnja 2020, Vecernji list
Kia produžila važenje jamstva za vrijeme pandemije COVID-19
Cilj programa Kia Promise je pomoći strankama koje u tom razdoblju možda neće moći posjetiti servis

Kia je za sva vozila s važećim tvorničkim jamstvom, koje istječe u razdoblju od 16. ožujka do 30. travnja 2020. produžila do 30 lipnja 2020. godine.

S lansiranjem programa 'Kia Promise', Kia je obećala globalno produženje tvorničkog jamstva za svoja vozila. Kia Promise namijenjen je Kijinim strankama koje je zadesila pandemija COVID-19, a pokriva 142 zemlje. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gdje Kia pruža 7-godišnje jamstvo (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara) i vrijedi za cijelo vozilo.

Program obuhvaća više od 500.000 Kia vozila širom svijeta. Kia Motors ocjenjuje da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca. Zbog pandemije COVID-19 i mjera i ograničenja koje su u borbi s tim donijele mnoge zemlje, Kia Promise će pomoći strankama, koje u tom razdoblju možda neće moći posjetiti servis.

Sangdae Kim, viši potpredsjednik i voditelj odjela za pomoć strankama u Kia Motors Corporation, povodom toga je rekao: "Produženjem jamstva naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko jamstva vozila u vrijeme društvenog distanciranja."

Kia Motors će sve stranke u nadolazećim danima kontaktirati individualno putem elektronske pošte te im predstaviti više informacija o programu Kia Promise.

S prioritetima kao što su sigurnost, zdravlje i dobro njenih klijenata, poslovnih partnera i zaposlenih, Kia Motors će i dalje brižno pratiti razvoj pandemije svugdje gdje posluje.

Tvrtka će i dalje ulagati napore kako bi spriječila širenje virusa u svojim objektima, a istovremeno i surađivati sa saveznim, državnim i lokalnim vlastima te ispunjavati najviše zahtijevane standarde.

Support Ukraine