Ovo je nova Škoda Octavia!

4 years,6 months ago - 20 listopada 2019, IndexHR
Ovo je nova Škoda Octavia!
BLIŽI se premijera potpuno nove Octavije, uz Golfa najiščekivanijeg noviteta VW koncerna ove godine u ponudi klasičnih modela. Sada možemo vidjeti prve naznake onoga što treba očekivati.

Teaser skice iz Škode će u potpunosti odraditi svoju ulogu. Kao i uvijek, najavne skice prikazuju model u izdanju koje se najčešće itekako razlikuje od konačnog uratka. Isto je i s Octavijom pa tako prema skicama djeluje kao tek umanjena verzija Arteona, s položenom siluetom krova, ogromnim kotačima i vrlo oštrim linijama. No, istini je najbliže ovo potonje, zajedno s novim izrazom sprijeda i straga.

A sudeći po dosad uhvaćenim prototipovima, ne treba očekivati puno više od evolucije u smjeru smanjenog Superba s odbačenom idejom dvostrukih prednjih svjetala. Također, kako je Scala stigla, nova Octavia bi mogla postati još teže dostupna. Postavljena na MQB platformu lako bi dosegla razinu na kojoj je donedavno stolovao Passat.

11. studenog moći ćemo vidjeti novu Octaviju, a potom ćemo i saznati kada dolaze karavan, Scout i RS izvedbe. Kad su pak motori u pitanju, uz standardne benzince i dizelaše, treba biti spreman i na hibridne opcije.

Support Ukraine