Ovo je strašni Cigarette 41’ Nighthawk AMG Black Series: Njegova snaga je impresivnih 2250 KS

2 years,9 months ago - 29 lipnja 2021, tportal
Ovo je strašni Cigarette 41’ Nighthawk AMG Black Series: Njegova snaga je impresivnih 2250 KS
Trinaaesti je ovo brod koji su zajednički razvili Mercedes-AMG i Cigarette Racing Team u dugogodišnjem partnerstvu i najnoviji u impresivnoj liniji visoko ekskluzivnih specijalnih izdanja plovila

Za ove vruće ljetne dane nema ničeg boljeg od uživanja u vodenim aktivnostima, a kada se Mercedes-AMG i Cigarette Racing Team spoje, onda je rezultat impresivan. Zajedno su predstavili potpuno novi Cigarette 41 'Nighthawk AMG Black Series, specijalno izdanje gotovo trkaćeg glisera. Njegova snaga je impresivnih 2250 KS, a zbroj je čak 5 vanbrodskih Mercury 450 Verado 4,6-litrenih V8 motora po 450 KS. Dužina broda je 41 stopa, što je otprilike 12,5 metara

Ovo je 13. brod koji su zajednički razvili ova dva partnera u dugogodišnjoj suradnji i najnoviji je brod u impresivnoj liniji visoko ekskluzivnih specijalnih izdanja plovila. Novi Cigarette 41 ’Nighthawk AMG Black Series obećava izravne i nefiltrirane performanse, u kombinaciji s ikoničnim dizajnom i luksuznim karakteristikama, s ekskluzivnošću i umješnošću za razliku od bilo kojeg drugog 'performance' broda u svom segmentu.

41 ’Nighthawk AMG Black Series Edition temelji se na naprednom inženjerstvu Cigarette Racing Teama, koristeći vrhunske elemente kao što je jedinstveni dizajn trupa u dva koraka kako bi pružio svoje izvanredne performanse na vodi.

Nisko težište, koje poboljšava upravljivost, i mala ukupna težina, što poboljšava brzinu, postignuti su uporabom palube od karbonskih vlakana i tvrdog dizajna od karbonskih vlakana. Inteligentna uporaba kompozitnih materijala i zaštićenih tehnika gradnje poboljšavaju strukturni integritet, pružajući poboljšanu udobnost u vožnji i složene osobine upravljanja čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Upečatljiv dizajn 41 ’Nighthawk AMG Edition rezultat je uske suradnje Cigarette Racing Teama, Mercedes-AMG dizajnerskog tima i Gordena Wagenera, glavnog direktora dizajna Daimler Group-a. Mercedes-AMG utjelovljuje vrhunac Performance Luxury-a na cesti, a Cigarette 41 ’Nighthawk AMG Crna serija obećava izvanredne performanse u vodi, uzbudljivo zadovoljstvo u vožnji i vrhunsku kvalitetu i izradu do najsitnijih detalja.

Sa svojim dramatičnim omjerima, snagom koja postavlja referentne vrijednosti i upečatljivim dizajnom, novi Nighthawk AMG Black Series donosi Mercedes-AMG-ove legendarne performanse iz svog fantastičnog modela Black Series, stvarajući jednako uvjerljiv uzor na vodi.

Mercedes-AMG GT Black Series

U Mercedes-AMG-u naziv Black Series od 2006. sinonim je za vrlo poseban tip automobila: beskompromisno sportski, s izražajnim dizajnom i najdosljednijim prijenosom tehnologije iz motorsporta u serijsku proizvodnju.

Novi motor serije GT Black Series iz 2020., unatoč činjenici da se temelji na AMG-ovom 4,0-litrenom V8 biturbo motoru, dobio je novi interni kod M178 LS2 zbog brojnih modifikacija. Isporučuje 730 KS (537 kW) pri 6700-6900 okr./ min. i pruža maksimalni okretni moment od 800 Nm pri 2000-6000 okr./ min.

Ove karakterisitike mu omogućuju vrlo impresivne vozne performanse, jer se ovaj dvosjed katapultira od 0 do 100 km/h za 3,2 sekunde, a do 200 km/h za manje od devet sekundi, dok mu je najveća brzina je 325 km/h. Težina automobila je 1540 kilograma.

Support Ukraine