Pripremite se na gužve: Na najprometnijim zagrebačkim ulicama započinju radovi

4 years,7 months ago - 6 rujna 2019, Vecernji list
Pripremite se na gužve: Na najprometnijim zagrebačkim ulicama započinju radovi
Prilikom izvođenja radova dopune i optimizacije semaforske instalacije na Selskoj cesti kod raskrižja s Ozaljskom ulicom u subotu 07. rujan od 07:00 do 18:00 sati, zauzimati će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu

Naček četiri lokacija u Zagrebu ovih će se dana izvoditi radovi što za vozače znači samo jedno: naoružati se strpljenjem i informacijama.

U sklopu izvođenja radova rekonstrukcije kružnog toka Remetinec na Aveniji Dubrovnik (na privremenom provizoriju) kod ulice M. Parlova od nedjelje 08. rujna od 10:00 sati do utorka 08. rujna do 20:00 sati, zauzimat će se jedan prometni trak u smjeru istoka, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Prilikom izvođenja radova dopune i optimizacije semaforske instalacije na Selskoj cesti kod raskrižja s Ozaljskom ulicom u subotu 07. rujan od 07:00 do 18:00 sati, zauzimati će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Zbog izvođenja radova uklopa odvodnje ulica Fratreščica kod k.br. 31 a biti će zatvorena u subotu 07. rujna u vremenskom razdoblju od 08:00 do 20:00 sati. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Fratreščica – Črnomerec – Krčeličeva – Sv. Duh –Bijenik – Lukšić – Mikulići – Fratreščica i obratno.

Support Ukraine