Rimac objavio fotografije ekskluzivnih automobila: 'U Hrvatsku nikad nije došla 'moćnija' grupa ljudi'

2 years,6 months ago - 7 rujna 2021, Vecernji list
Rimac objavio fotografije ekskluzivnih automobila: 'U Hrvatsku nikad nije došla 'moćnija' grupa ljudi'
Šef Bugatti-Rimac kompanije ranije je za danas najavio dolazak najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatsku, riječ je o Supercar Owner‘s Circle (SOC)

Mate Rimac objavio je na svom Facebook profilu niz fotografija ekskluzivnih automobila od kojih zastaje dah. Deseci skupocjenih automobila parkirani su u zagrebačkoj garaži, a među njima se našla i Nevera. 

- Ovdje je jedno 100M Eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila sa prosječnom vrijednosti od $1.2M po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi…, poručio je Rimac na Facebooku. 

Šef Bugatti-Rimac kompanije ranije je za danas najavio dolazak najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatsku, riječ je o Supercar Owner‘s Circle (SOC). Vlasnici mnogih najekskluzivnijih automobila okupit će se danas u 15 sati kod HNK u Zagrebu, a nakon toga krenuti u Veliku Goricu gdje će se nadmetati u ubrzanju. 

Support Ukraine