Stravičan trenutak u kojem je auto pao s trajekta jer su cure…

7 years,3 months ago - 6 siječnja 2017, Automobili.hr
Stravičan trenutak u kojem je auto pao s trajekta jer su cure…
Ovo im je trebala biti najluđa noć u godini, no vjerujemo da nisu pri tome mislile na ovako nešto, jer su ostane ne samo bez svih svojih stvari već i automobila koji je “pao” s trajekta!

Tko na trajektu nema podignutu ručnu kočnicu, auto u prvoj i tko sa sobom ne uzme novčanik, mobitel, ključeve i najvažnije stvari koje ima? Paaa ako nitko drugi onda ove djevojke ovdje – eto tko! Chlöe Swift se sa svojim prijateljicama zaputila na Fraserov otok koji se nalazi na istočnoj obali Australije, kako bi dočekale najluđu noć u godini (bome im je bilo "veselo").

Nije nam jasno zašto trajekt nije imao podignutu rampu i zašto nema postavljen sigurnosni lanac, isto kao i zašto su cure ostavile automatski mjenjač u poziciji "neutral", i rekli bi podignute ručne kočnice, no Chloe tvrdi da je ona bila podignuta u što nekako sumnjamo. Bilo kako bilo očito je curama fotkanje selfija za društvene mreže bilo važnije od svega toga, pa je automobil sada 60 metara pod vodom. No ono što je zaista jedino bitno, je da su svi živi, zdravi i vjerovali ili ne – veseli!

"OMG, OMG, OMG... It wasn't our car... right?"

Pa baš i nije tako, da to je BIO vaš automobil, ali sad je otišao u potraga za Nemom i nećete ga više vidjeti. Par stvari i kompletno izgubljen automobil, nije spriječilo ovo veselo društvance u namjeri da se dobro zabavi. U ostalom tu je još nekolicina preostalih terenaca iz kojih vjerujemo svira pjesma "Hvali more drž' se kraja", pa je avantura usprkos svih događanjima nastavila dalje kako je i bila planirano što možete vidjeti iz Chlöe-inih objava na njezinom Facebook profilu.

Support Ukraine