Ukrao ocu ključeve skupog Mercedesa i slupao ga istu noć

4 years,1 month ago - 4 ožujka 2020, 24sata
Ukrao ocu ključeve skupog Mercedesa i slupao ga istu noć
Mladić je želio impresionirati 16-godišnju prijateljicu pa je ukrao ključeve AMG Mercedesa na kojem su još bile probne tablice, a dodatni problem je što skupocjeni auto nije u vlasništvu njegovog oca

Vozač početnik (18) iz njemačkog Gelsenkirchena od oca je ukrao ključeve automobila i to potpuno novog Mercedesa AMG GT S, sportskog coupea snage 510 "konja" i iste večeri ga slupao. Da stvar bude gora, to nije bio automobil njegovog oca...

Sve je počelo u subotu kada je 38-godišnjak iz Oberhausena kupio novi Mercedes AMG GT S, a za prijevoz automobila angažirao je oca 18-godišnjaka.

No, još istu noć, mladić je želio impresionirati 16-godišnju prijateljicu pa je ukrao ključeve AMG Mercedesa na kojem su još bile probne tablice, piše Radio Sarajevo.

U noći sa subote na nedjelju vozili su se autoputem A40 od Bochuma prema Dortmundu kada je mladić izgubio kontrolu nad snažnim automobilom.

Mercedes se okrenuo po cesti i zabio u betonski zid pri čemu su vozač i suvozačica zadobili lakše povrede, te su smješteni u bolnicu. Policija je štetu procijenila na oko 50.000 eura.

Pored nanošenja tjelesnih povreda mladić će odgovarati i za neovlašteno korištenje automobila, a očekuju ga i produženje probnog roka za vozače te obveza dodatne obuke.

Support Ukraine