Vatrogascima usred noći ukrali gumenjak, istarski policajci ga brzo našli 15 kilometrara dalje

3 years,3 months ago - 4 siječnja 2021, 24sata
Vatrogascima usred noći ukrali gumenjak, istarski policajci ga brzo našli 15 kilometrara dalje
Kako doznajemo od glasnogovornice PU Istarske Nataše Rogić, plovilo Ris Marine vrijedno otprilike 150 tisuća kuna pronađeno je napušteno usred sela Veli Turini, 15 kilometara udaljenog od mjesta gdje je ukradeno

Policija je u nedjelju intenzivno tragala za vatrogasnim plovilom koje je ukradeno u noći na 3. siječnja ispred prostorija DVD-a Labin-Rabac u Ulici Maslenica u Rabcu.

Kako su na svojem Facebook profilu oglasili vatrogasci, ukradeno plovilo dugo 6 metara i sa četvorotaktnim motorom Suzuki od 115 konjskih snaga oduzeto im je zajedno s motorom i prikolicom, i to u periodu kada je za rad njihove službe najviše potreban i koristan. No, nakon te objave i intenzivne policijske potrage, gumenjak je pronađen u rekordnom vremenskom roku.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU Istarske Nataše Rogić, plovilo Ris Marine vrijedno otprilike 150 tisuća kuna pronađeno je napušteno usred sela Veli Turini, 15 kilometara udaljenog od mjesta gdje je ukradeno u Rabcu. Policija trenutno na mjestu događaja izuzima sve tragove, te će tek po okončaju očevida znati se više podataka.

Kako neslužbeno doznajemo, stanovnici tog istarskog sela navodno su vidjeli kako se sa mjesta gdje je gumenjak napušten udaljio crveni ili crni kombi. Da li su tim vozilom koristili se lopovi, to se tek treba utvrditi.

Support Ukraine