Nico Rosberg došao u Hrvatsku kako bi konfigurirao svoj Rimac C_Two!

3 years,4 months ago - 23 studenoga 2020, JutarnjiList
Nico Rosberg došao u Hrvatsku kako bi konfigurirao svoj Rimac C_Two!
U videu koji traje preko pola sata, Nico je detaljno prikazao svoj posjet koji je za cilj imao obilazak i konfiguriranje svog modela

Prije nekoliko mjeseci bivši svjetski prvak u Formuli 1 Nico Roseberg na svom je YouTubeu objavio kako je kupio Rimčev C_Two, a sada je na svojim mrežama objavio video svog posjeta Hrvatskoj prilikom kojeg je otkrio mnogo detalja o svojoj novoj električnoj jurilici. U videu koji traje preko pola sata, Nico je detaljno prikazao svoj posjet Zagrebu i Svetoj Nedelji koji je za cilj imao obilazak pogona ali i konfiguriranje budućeg modela. Sve kreće vožnjom u Porsche Taycanu u kojem je Roseberga dočekao Rimčev tim. 

Uslijedio je detaljni obilazak pogona u Svetoj Nedelji gdje se Mate pokazao kao odličan sugovornik koji je prenio mnoštvo informacija budućem vlasniku modela C_Two. I kao šećer na kraju dolazi se do sobe za konfiguriranje 1914 KS snažnog modela. Nico je taj dio prikazao samo kratko, budući da je već najavio novi video u kojem će naglasak biti upravo na bojama i materijalima. Čini se kako mu se svidjela tamno zelena, ali i crvena boja karoserije. 

Support Ukraine