Volkswagen T-Roc Cabrio stigao na domaće tržište s početnom cijenom od 252 tisuće kuna

3 years,8 months ago - 24 srpnja 2020, JutarnjiList
Volkswagen T-Roc Cabrio stigao na domaće tržište s početnom cijenom od 252 tisuće kuna
Modelom T-Roc Cabrio Volkswagen proširuje svoju ponudu kompaktnih SUV vozila, što je najbrže rastući tržišni segment na svijetu.

Nakon što smo ga imali prilike vidjeti premijerno na salonu automobila u Frankfurtu prošle godine, novi Volkswagen T-Roc Cabrio sada je i službeno krenuo u prodaju na domaćem tržištu. T-Roc bez krova pravi je automobil za sve one koji ne žele birati između kompaktnog SUV-a i kabrioleta, budući da isti objedinjuje robusnost SUV vozila i ugodan osjećaj tijekom vožnje u otvorenom automobilu. Krov je pritom platneni po uzoru na ostale modele VW grupacije bez krova, a spuštanje traje tek 9 sekundi. Pritom je to moguće napraviti i u vožnji pri brzini do 30 km/h.

Po pitanju dimenzija, T-Roc Cabrio dugačak je 4,27 m, a njegov međuosovinski razmak iznosi 2,63 m. Širina mu iznosi 1,81 m, dok visina mjeri 1,52 m.

Kupci modela T-Roc Cabrio mogu birati između dvije linije opreme: Style i R Line. To u prijevodu znači da će sve verzije dolaziti sa bogatim popisom opreme koja dolazi standardno.

U unutrašnjosti u koju se pritom mogu smjestiti 4 osobe priča je dobro poznata iz klasičnog modela T-Roc. Ispred vozača tako se nalazi digitalni kokpit, dok središnjim dijelom dominira zaslon osjetljiv na dodir putem kojeg se upravlja najnovijim MIB3 infotainment sustavom.

Ispod poklopca motora na početku prodaje se nudi dobro poznati 1.5 TSI benzinski motor snage 150 KS. Sve verzije dolaze uparene sa automatskim DSG mjenjačem, a cijene kreću od 252.456 kuna koliko treba izdvojiti za T-Roc Cabrio 1.5 TSI DSG Style. Želite li opremu R-Line, takvu izvedbu platit ćete 283.631 kunu.

Support Ukraine