Vučić prvo odlazi na sastanak s predsjednicom pa na ručak kod premijera

4 godina,11 mjeseci ago - 12 veljače 2018, Vecernji list
Vučić prvo odlazi na sastanak s predsjednicom pa na ručak kod premijera
"Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza", stoji u priopćenju MUP-a

Ministarstvo unutarnjih poslova danas je upozorilo građane da zbog posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače i poziva na poštivanje uputa policijskih službenika na terenu i prometne signalizacije.

MUP navodi da će se zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostaviti posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati. "Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza", stoji u priopćenju MUP-a u kojem zahvaljuju građanima na razumijevanju.

Uredi predsjednice i premijera danas su objavili rasporede sutrašnjih aktivnosti tijekom Vučićevog posjeta.

Ceremonija svečanog dočeka počet će u Uredu predsjednice na Pantovčaku u 10.30 sati, nakon čega će uslijediti Tête-à- tête susret predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s Vučićem. U 11:45 predviđen je početak bilateralnih razgovora službenih izaslanstava Republike Srbije i Republike Hrvatske, a u 12.30 izjave za medije dvoje predsjednika.

Premijer Andrej Plenković priredit će u 13.45 sati radni ručak s Vučićem, koji bi se prethodno trebao upisati u Zlatnu knjigu te održati Tête-à- tête susret s Plenkovićem, priopćila je Vlada.

U 16 sati Grabar-Kitarović i Vučić obratit će se na Hrvatsko-srbijanskom gospodarskom forumu u HGK-u. U 16.45 sati održat će se susret dvoje predsjednika s mladima u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj.

Support Ukraine