Magla smanjuje vidljivost. Na Bregani se čeka više od dva sata, velike gužve i na gradskim prometnicama

3 godina,4 mjeseci ago - 16 rujna 2019, Vecernji list
Magla smanjuje vidljivost. Na Bregani se čeka više od dva sata, velike gužve i na gradskim prometnicama
Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno i na dionicama gdje traju radovi, izvijestio je u 7 sati Hrvatski autoklub (HAK)

Magla jutros smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti te na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ te Velika Kopanica i Lipovac, A4 Goričan-Zagreb između čvorova Breznički Hum i Ivanja Reka.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno i na dionicama gdje traju radovi, izvijestio je u 7 sati Hrvatski autoklub (HAK) koji vozače upozorava da trebaju prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova na mostu Galdovo u Sisku do 28. rujna u 17 sati zatvorena je državna cesta DC36. Obilazak: DC37 Aleja Vlade Janića Cape-Strossmayerova ulica u Sisku, Aleja narodnih heroja-Ulica A. Kovačića-Ulica O. Keršovanija-most Crnac-Topolovac, DC232 Topolovac-Novo selo Palanječko. Pješačko-biciklistički promet omogućen je pješačko-biciklističkom stazom.

Na graničnom prijelazu Bregana na izlazu iz zemlje u putničkom prometu čeka se više od dva sata. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Support Ukraine