Dacia najavila Jogger: Dolazi obiteljski automobil sa 7 sjedala

2 years,6 months ago - 31 kolovoza 2021, tportal
Dacia najavila Jogger: Dolazi obiteljski automobil sa 7 sjedala
S imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia Jogger savršen je obiteljski automobil za bijeg u prirodu

Bilo u konfiguraciji s pet ili sedam sjedala, svestrani Dacia Jogger najbolji je suputnik malih i velikih obitelji koje vjerno prati na svakodnevnim pustolovinama i izletima u prirodu. Dacia je prije svega pragmatična marka. Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi dijeliti lijepe trenutke s prijateljima i obitelji.

Novi logotip, novi amblem i novi vizualni identitet
Novi logotip i novi amblem simboliziraju Dacijinu posebnost i odvažnost te čine krunu obnovljenog vizualnog identiteta. Plod su napora dizajnerskog tima koji je kroz njih želio izraziti suštinu Dacijine filozofije kojom se marka vodi od samog početka.

Dacia Jogger: veliki automobil kratkog imena
Jogger je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizira dinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni dio imena '-er', baš kao i kod Dacijina legendarnog SUV-a Duster, daje naslutiti da je riječ o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za obitelji.

S imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia Jogger savršen je obiteljski automobil za bijeg u prirodu. Novi model utjelovljuje pragmatični i autentični duh te pustolovnu prirodu na kojoj marka nastavlja graditi svoj identitet.

Sve je spremno za predstavljanje u Münchenu
S potpuno novim Sanderom, Sanderom Stepwayom i Loganom početkom godine, proljetnim predstavljanjem Springa i novim Dusterom u lipnju, Dacia nastavlja obnavljati svoj asortiman ispunjavajući najave objavljene tijekom predstavljanja strateškog plana ranije ove godine.

Sukladno najavljenim planovima, Dacia će predstaviti posve novi Dacia Jogger 3. rujna u 10 sati u okviru digitalnog događanja (koje možete pratiti na poveznici).

Nedugo nakon toga, 6. rujna, model će biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Münchenu, a predstavit će ga glavni direktor marke Dacia, Denis Le Vot.

Support Ukraine