Prvi primjerci Joggera stigli u Hrvatsku: Hoće li ovaj auto osvojiti hrvatske kupce?

2 years,1 month ago - 14 ožujka 2022, IndexHR
Dacia Jogger
Dacia Jogger
NA TRŽIŠTIMA poput hrvatskog, gdje su svaka kuna i centimetar bitni, Dacia je jedan od kandidata za titulu najprodavanije marke, a na putu do hrvatskih kupaca presudan bi mogao biti upravo ovaj model.

Uspije li zastupnik rumunjske marke osigurati dovoljan broj primjeraka za hrvatsko tržište, mogao bi se do kraja godine naći u borbi za titulu najprodavanijeg modela marke. Dacia Sandero i Dacia Duster kotiraju odlično već mjesecima, pa i godinama, a sada im se pridružuje i Jogger, križanac karavana, monovolumena i crossovera. 

Za Joggerom trenutno vlada izuzetni interes, pa je dobra vijest da su prvi primjerci već stigli u Hrvatsku. Međutim, na prve isporuke valja se strpjeti još koji tjedan jer će početkom travnja krenuti prva preuzimanja. 

Osim što nosi titulu najjeftinijeg sedmerosjeda na tržištu, Jogger je s početnom cijenom od 118.400 kn zanimljiva opcija širokom krugu korisnika. Ako spadate u tu grupu, znajte da je više od pola prve tranše već zakapareno, tako da bi do prvih isporuka mogli biti prodani svi primjerci za tržišni debi. 

Support Ukraine